Waar staan wij voor

Op ons kantoor heerst een sfeer die ons uniek maakt in Nederland: wij zijn ondernemend en werken graag met elkaar samen. Naast dat er ambitieus wordt samengewerkt om onze doelen te bereiken, is er oprechte interesse in elkaar. Naast het werk nemen we daarom graag samen deel aan sociale activiteiten en sportevenementen.

 

Meer informatie

Als je bij DLA Piper in Amsterdam start, krijg je vanaf het begin een grote mate van eigen verantwoordelijkheid en autonomie en een grote, diverse groep leuke collega’s.

Onze prestaties

Pro bono

Wij zetten ons in om pro bono juridisch advies, training en vertegenwoordiging te verlenen aan mensen die het nodig hebben. Hierbinnen richten we ons met name op de bescherming van kinderrechten, migrantenrechten en de ‘rule of law’. Zo organiseren wij elk jaar een juridisch trainingsprogramma van 10 weken genaamd Know Your Rights, voor vluchtelingen en asielzoekers.

 

Talent Class

Twee keer per jaar organiseren wij een Talent Class voor rechtenstudenten. Op onze kantoren in Amsterdam en Dubai of Toronto krijgen jij en je team vijf dagen om een internationale cliënt te overtuigen en de pitch te winnen. Hiermee krijg je een spoedcursus op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en een goed inzicht in hoe het is om bij DLA Piper te werken.

Prestaties

In 2018 is DLA Piper de tweede plaats toegekend door Mergermarket bij de ‘Benelux M&A Legal Adviser of the Year’ awards. Wij zijn heel trots op al onze rankings en awards, met in het bijzonder:
• #1 Daphne Bens, vrouwelijke dealmaker van Nederland (OverFusies)
• De IP&T praktijkgroep won de Copyright Firm of the Year award 2018.

Betrokkenheid

Wij zijn er trots op dat al onze praktijkgroepen en stafafdelingen geïntegreerd met elkaar samenwerken. Deze betrokkenheid wordt extra versterkt tijdens de driemaandelijkse Office Talk, waarin de laatste ontwikkelingen binnen kantoor en DLA Piper worden besproken en daarnaast, al dan niet met een spreker, actuele thema’s worden behandelend om de samenwerking nog verder te kunnen versterken.

Onze mensen

“Het beste is de verscheidenheid van het werk en het feit dat mijn rol gevarieerd en uitdagend is. Elke dag is anders en onvoorspelbaar, waardoor ik snel kan leren en mezelf snel kan ontplooien.”

— Milou
— Advocaat

READ

“Elke dag is anders bij DLA Piper. Je moet veel dingen tegelijk onder controle hebben.”

— Mikal
— Senior Secretaresse

READ

“Om succesvol te zijn moet je assertief zijn, initiatief tonen en een pioniersgeest hebben. Als je echt een effect wilt hebben, dan kan dat bij DLA Piper.”

— Rhys
— Belastingadviseur

READ

Wie we zijn

Onze visie

Bij DLA Piper streven wij ernaar om de ‘leading global business law firm’ te zijn door het bieden van kwaliteit en toegevoegde waarde aan onze cliënten. Wij geloven dat sterke bedrijven kunnen bijdragen aan een betere wereld. Daarom zetten wij ons in om de beste resultaten te behalen voor onze cliënten, ongeacht waar zij zaken doen, en voor onze mensen, waar ter wereld zij ook werken.

Binnen onze organisatiecultuur telt elke stem mee en wordt elk succes erkend. Met het oog op de grote veranderingen die in de juridische sector plaatsvinden, zijn wij bezig om de structuur en aanpak van het traditionele advocatenkantoor te herdefiniëren.

Onze bedrijfscultuur en waarden

Onze organisatiecultuur stimuleert en waardeert individuele keuzes en kansen. Dit wordt gecombineerd met inclusiviteit en teamwork. Wij moedigen jou aan hieraan bij te dragen.

Binnen DLA Piper heerst een open een eerlijke cultuur. Dit wordt versterkt door de vier waarden die wij dagelijks uitdragen: Be Supportive, Be Collaborative, Be Bold en Be Exceptional.

We redefine the possible

Bij DLA Piper zijn innovatie en verandering van de status quo crucial voor hoe wij denken en wat wij doen. Samen creëren we uitzonderlijke ervaringen, uitkomsten en groei voor onze cliënten en medewerkers.

Dit is mogelijk door een cultuur waarin ruimte is voor jouw eigen passie en persoonlijkheid. Wij willen dat jij het beste uit jezelf haalt. Dit doe je door deel uit te maken van een internationaal en divers team dat gedreven wordt door samenwerking en kansen en commerciële mogelijkheden benut.